Skip links

Lees meer over het leveringsproces.

Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dan kan dat in ons Magazijn te Houthalen-Helchteren. elke donderdag tussen 11u – 17u (op afspraak).

Bevestiging van bestelling

Uw bestelling wordt spoedig bevestigd door een medewerker van Calux Tegels.

Leveringsdatum vastprikken

Bepalen en bevestiging van leveringsdatum. Omwille van verkeersomstandigheden is het voor CALUX TEGELS niet mogelijk om het precieze tijdstip te bepalen. .

Levering goederen

De levering gebeurt op straat aan de stoeprand (langs de vrachtwagen) met een laadklep met behulp van een transpallet. Indien gewenst door de opdrachtgever, kan er een levering gepland worden met een kraanwagen aan een meerprijs. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het vrijhouden van een afzetplaats dewelke verhard is en voorzien is van een vrije plaats van 20m aan de straatkant. De plaats van levering moet steeds vlot bereikbaar zijn voor de chauffeur.
Indien ter plaatse blijkt dat er niet geleverd kan worden, om welke reden ook, zal er een kost van een tweede transport aangerekend worden.

Controle van goederen

De klant controleert de goederen op eventuele breuken, juist aantal en referenties en overhandigt de getekende documenten. Gebreken dient u binnen de 48u na levering te melden via info@calux-tegels.

Verplaats zelf de goederen

Goederen worden door de klant zelf binnengebracht. In geval onze goederen geleverd worden op een pallet met de aanduiding ‘Euro’ zal deze laatste in rekening gebracht worden aan de koper voor de som van 20,00 EUR excl.btw per eenheid.

Bij gebruik van onze website ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden.