.

BESTELLING /ORDER AFHALEN

Wilt u uw bestelling afhalen? Dan kan dit in onze Magazijn te Houtalen-Helechteren elke donderdag tussen 11u – 17u (op afspraak). Voor deze optie kunt u kiezen bij het afrekenen en is uiteraard kosteloos.

LEVERING MET LAADKLEP

  1.Bevestiging van de bestelling/order.
  2.Bepalen en bevestiging van leveringsdatum. Omwille van verkeersomstandigheden is het voor CALUX TEGELS niet mogelijk om het precieze tijdstip te bepalen. .
  3.Betaling van online bestellingen kan via "Vooruitbetalen", in ieder geval binnen 3 werkdagen.
  4.De levering gebeurt op straat aan de stoeprand (langs de vrachtwagen) met een laadklep met behulp van een transpallet. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het vrijhouden van een afzetplaats dewelke verhard is en voorzien is van een vrije plaats van 20m aan de straatkant. De plaats van levering moet steeds vlot bereikbaar zijn voor de chauffeur. Indien ter plaatse blijkt dat er niet geleverd kan worden, om welke reden ook, zal er een kost van een tweede transport aangerekend worden.
  5.De klant controleert de goederen op eventuele breuken, juist aantal en referenties en overhandigt de getekende documenten. Gebreken dient u binnen de 48u na levering te melden via info@calux-tegels.be
  6.Goederen worden door de klant zelf binnengebracht. In geval onze goederen geleverd worden op een pallet met de aanduiding ‘Euro’ zal deze laatste in rekening gebracht worden aan de koper voor de som van 16,00 EUR excl.btw per eenheid.


ONZE TARIEVEN

Levering in België

• 19 euro pakjes t.e.m. 20 kg
• 69 euro < 1000kg of 1 pallet
• 99 euro > 1000kg of meerder palleten

Levering naar Nederland & Luxemburg

• 29 euro pakjes t.e.m. 20 kg
• 89 euro < 1000 kg of 1 pallet
• 119 euro > 1000 kg of meerdere palleten

Indien gewenst door de opdrachtgever, kan er een levering gepland worden met een kraanwagen aan een meerprijs.

*Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw